Kikapott a Vadmacskák

facebook megosztás

Kikapott a Vadmacskák. Gábor Erzsébet csapata vasárnap délután az NB I. Piros csoportjának harmadik helyén álló MTK-TFSE gárdáját fogadta. A vendégek igazolták a papírformát, és magabiztos játékkal 75-97-re nyertek a Cserháti-csarnokban.

Több egykori korosztályos válogatottal, és A csoportos rutinnal is rendelkező játékossal érkezett Kanizsára a fővárosi csapat. Jobban is kezdték a meccset a vendégek, de az első két negyedben még tartotta magát a kanizsai egyesület. A harmadik etapra azonban elfogyott a hazai gárda, és kialakult a 20 pont feletti különbség.

– Mi szerettünk volna most nyerni, úgy gondoltuk, hogy ez nem egy lehetetlen feladat. Látszott, hogy az ellenfél jóval összeszedettebb, akár védekezésben, akár támadásban. Voltak jó etapok a meccsben, ezekben vissza tudtunk jönni, de sajnos ez így alakult – fogalmazott Budai Dorina, a Kanizsai Vadmacskák SE játékosa.

Nincs könnyű helyzetben a kanizsai csapat, hiszen Fuisz Viktória sérülése miatt mindössze két felnőttkorú játékos maradt a Vadmacskák keretében.

– Ő a pályán mindig rendet tett, támadásban és védekezésben is, hiszen régóta játszik, s sokat játszott már a kezem alatt. Ő tudja, hogy ilyen szituációkban mit kell csinálni. S most egyelőre nincs, aki kezébe vegye a mérkőzést – mondta el Gábor Erzsébet, a Kanizsai Vadmacskák SE szakmai vezetője.

A fővárosiak elleni mérkőzés legeredményesebb játékosa Baa Dominika lett 29 ponttal, ő továbbra is vezeti a pontlistát a csoportban. Bár a pontszerzés ezúttal elmaradt, az mindenképpen jó hír lehet a kanizsai csapat vezetésének, hogy Budai Dorina is eddigi legeredményesebb meccsét produkálta, hiszen 21 pontig jutott az MTK-TFSE ellen.

M-B.Gy.

(Borítókép és fotók: Horváth Zoltán)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.