A Mosonmagyaróvárt fogadja vasárnap az FC Nagykanizsa

facebook megosztás

A Mosonmagyaróvárt fogadja vasárnap az FC Nagykanizsa. Koller Zoltán legénysége az NB III. Nyugati csoportjának első fordulójában elbukta a megyei rangadót a ZTE II ellen, azóta azonban továbbjutott a Magyar Kupában, a hétközi mérkőzésen pedig Gárdonyban is nyerni tudott.

Alapos változáson ment át a nyáron az FC Nagykanizsa kerete, hiszen öt játékos is távozott, köztük két alapember, Szegleti Gergely és Papp Szilárd. Hét új igazolás érkezett, de többségük a felkészülés végén csatlakozott a kerethez. Az új fiúknak kell még némi idő a beilleszkedéshez, de a mutatott játékkal Koller Zoltán vezetőedző szerint a ZTE ellen sem volt probléma.  

– Az első forduló eredménye miatt nyilván csalódott voltam, de a csapatom próbálta megvalósítani, mind védekezésben, mind támadásban, azokat a dolgokat, amiket megbeszéltünk, s ahhoz képest, hogy először játszottunk abban az összetételben, elég jól sikerült is megvalósítania a srácoknak. Ez miatt nem volt bennem hiányérzet. A szerdai bajnoki mérkőzésen nagyon értékes bajnoki győzelmet szereztünk, hiszen a Gárdony csapata az utolsó pillanatban állt össze, sokáig úgy nézett ki, hogy kiestek, s igazolták egy-két jó játékost, nagyon jó támadóik vannak – nyilatkozta Koller Zoltán, az FC Nagykanizsa vezetőedzője.

A Mosonmagyaróvár két győzelemmel kezdte a szezont. A két csapat legutóbbi találkozóján azonban bravúros kanizsai győzelem született. Az akkor sérülésektől megtizedelt dél-zalai alakulat 4-1-re hozta a meccset.  

– Úgy gondolom a csapatunk hétről hétre jobb lesz és erősebb. A Motim is erősen átalakult, sok új játékos érkezett. De hozzánk is sokan jöttek, mindenképpen erősebbek lettünk, mint tavaly. Három pont a cél, be kell gyűjteni mindenképpen – mondta Török Milán, az FC Nagykanizsa kátékosa.

A találkozó vasárnap 17:30-kor kezdődik. Terveink szerint az összecsapást élőben közvetítjük Youtube-csatornánkon.

M-B.Gy.

(Képek: Kanizsa TV/Archív)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.