Kezdődik a Kalandtúra

facebook megosztás

Kiosztották a Szerelmes Kalandtúra útleveleit a résztvevőknek hétfő délután az Erzsébet téren. A rendezvényt az Eraklin Táncklub Egyesület produkciója nyitotta meg. A program során a szerelmespárok is táncra perdültek Nagykanizsa főterén.

A szervezők szerint évről évre egyre nagyobb az érdeklődés a kalandtúra iránt. Az eseménnyel arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy egy hosszú távú, boldog, jól működő kapcsolatért folyamatosan, közösen kell dolgozniuk a feleknek.

- Idősebb korosztály is szívesen vesz részt rajta, a fiataloknak pedig kaland és a lehetőségek vonzóak talán. Azt gondolom, hogy fontos mindenkinek erősíteni a kapcsolatát, a fiataloknál is most már ez egyre nehezebben megy, hogy elköteleződni, kitartani, az első problémáknál feladják, minthogy inkább a megoldást keresnék. Meggyőződésünk, sőt tapasztalatunk és a szakirodalom is ezt támasztja alá, hogy ez működőképes lehetne. Aki egyszer szerelmes lett a másikba, megtalálta a párját, arra érdemes vigyázni - nyilatkozta Baloghné Békési Beáta szervező.

A Göndics házaspár a kezdetektől, szívesen részt vett a programsorozaton, mint elmondták, ez is segít összetartani és megerősíteni a 49 éve tartó házasságukat. Azt vallják, hogy elsősorban az egymás iránti szeretettel tudták legyőzni a nehézségeket.

- Hogy mi a titok azt nem tudnám megmondani. Nagyon szeretjük egymást, az idő pedig gyorsan szalad. A gyerekek felnőttek és mi csak csodálkozunk, hogy már ennyi ideje együtt vagyunk –

- A hűség, szeretet, bizalom, az nagyon kell – mondták el véleményüket a témában. 

A párok az útleveleiket is átvehették, a felsorolt 12 feladatból március 25-ig nyolcat mindenképpen teljesíteniük kell ahhoz, hogy a nyereményjátékba is bekerüljenek.

K.V.

(Fotó: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.