Szombaton már a főpróba következhet

facebook megosztás

A megyei első osztályban szereplő Zalaszentgróti VFC ellen folytatta felkészülési meccseinek sorozatát az FC Nagykanizsa NB III-as legénysége. Gombos Zsolt vezetőedző gárdájánál további játékosokat próbáztattak a bal oldali védő posztján.

FC Nagykanizsa - Zalaszentgróti VFC 5-0 (1-0)

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés. Nagykanizsa, 70 néző. Vezette: Iványi G. G.: Kretz (7.), Török (49., 56.), Lőrincz (63.), Pleszkán (83.)

FCN, 1. félidő: Bocskai - Józsa, Szanyi, Kószás, Kovács Z. - Godzsajev, Kretz - Szökrönyös Z., Kovács Gy., Szökrönyös D. - Török. 2. félidő: Borsi - Szabó P., Kovalovszki, Kószás, Kovács Z. (Sámi) - Bence - János, Szilágyi A., Lőrincz - Kondor - Török (Pleszkán). Vezetőedző: Gombos Zsolt.

ZVFC: Osbáth B. - Penczák, Buzási, Csik K., Pődör, Kiglics, Iberhart, Kiss L., Fábián K., Tóth D., Horváth S. Pályára léptek még: Molnár Zs., Kulcsár R. Edző: Jankovics Péter.


Szabó Patrik (fehér szerelésben) a második félidőben ugyan jobb oldali védőként léphetett pályára, de feltűnt időnként a szentgróti kapu előterében is

Fotó: PL

Gyors góljával nyomatékosította a hazai gárda, hogy a visszatámadást is remekül alkalmazzák már a találkozó elején, a találatok többsége azonban már a második félidőben esett. Határozottabb volt a nagykanizsai legénység, a megyében pedig az előttünk álló szezonban is az élmezőnybe készülő szentgrótiak a mérkőzés hajrájára már kissé el is készültek erejükkel. Az NFC számára a folytatás, egyben a bajnoki főpróba szombaton a horvát harmadosztályú NK Koprivnica ellen következhet, 10.30 órától a berzencei határátkelőhöz közeli Drnje településén léphetnek pályára.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.