Zajlanak a Netta-Pannonia téliesítési munkálatai

facebook megosztás

Felkészült a hűvösebb időszakra a Netta-Pannonia Kft. Az elmúlt hetekben a város frekventáltabb területein már megtörténtek a virágcserék, a köztéri elemek pedig téliesítve lettek.

A szolgáltatónak minden évszakban előre tervezetten megvan a programja – ezek közé tartozik a közterületeket díszítő virágok cseréje is. A beszerzést illetően több helyi vállalkozó is partnere a cégnek.

– Megtörtént az őszi virágváltásunk. Október végén az elmúlt éveknek megfelelően elvégeztük, közel 25 ezer darab árvácskát és 11 ezer darab tulipánhagymát ültettek ki a kollégáink a belváros virágágyásaiba – nyilatkozta Csendes Tamás, a Netta-Pannonia Kft. közterület-gondozási vezetője.

Nem csupán a növények cseréje a feladata az ősz végén a Netta-Pannonia munkatársainak. Elkezdték a terek téliesítését, így Sissi is burkolat alá került.

–  A közterület-gondozási osztály is átáll ilyenkor egy téli üzemmódra, hiszen november 15-től elindulhatnak a téli hómunkák. Most zajlik a felkészülési időszak, de a közterületeinket is fel kell készíteni a télre. Az Erzsébet téren a szökőkút burkolása és a mögöttünk látható Sissi szobor burkolása is megtörtént –  tette hozzá Csendes Tamás. 

Ez elmondottakon túl a cég munkatársai a város 17 pontján helyeztek ki 600 literes tároló edényeket, amelyekben síkosságmentesítő anyag van. Egy hirtelen beköszöntő fagy esetén, így a cég munkatársai vagy a lakosok is könnyen és azonnal hozzáférnek a szóróanyaghoz.

V.A.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.