Nem engedtek ki, így várják a csömöri meccset

facebook megosztás

A férfi kézilabda NB II Dél-nyugati csoportjában a bajnoki aranyérmet címvédőként már ebben a szezonban is elhódító Tungsram SE Nagykanizsa a PEAC legénységét fogadta a 22. forduló keretében. A szépszámú kanizsai közönség a Tungsram-sportcsarnokban hazai győzelmet láthatott.

A bajnoki elsőséget még a hétvégit megelőző körben bebiztosító Tungi nem kívánt lassítani és a Pécsi EAC sem tudta Csalló Ádám legénységét megállítani.


Füstös Attila (22) emelkedik, s nem sokkal később már a PEAC kapujába is vágódott a labda a férfi kézilabda Tungsram SE - Pécsi EAC NB II-es mérkőzésen

A nagykanizsai kézilabda csapat 15-10-es félidő után 31-25-re győzött. A mérkőzés egyik érdekessége volt, hogy a vendéglátók egyetlen hétméterest sem kaptak, a biztos győzelmük azonban így sem forgott veszélyben a tabellán ötödik baranyaiakkal szemben. A gólok terén a dél-zalaiaktól Csordás Marcell (9), valamint Szabó Gergely (8) jutott a legtovább, a Tungsram SE pedig a bajnoki pontvadászatuk területén Csömörig kell, hogy eljusson, május 20-án, szombaton a helyi KSK vendégei lesznek.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.