A gálára születésnap is jutott

facebook megosztás

Minden bizonnyal a szervezők sem lehettek elégedetlenek azzal, amilyen érdeklődés kísérte a Kanizsa Aréna lelátójáról azt a helyi kézilabda gálát, amely a múltat volt hivatott összekötni a sportág nagykanizsai jelenével jövőjével.

A korábbi – akár helyi – kézilabda sztárok megmozdulásait mintegy nyolcszáz néző jutalmazta nem egyszer hangos tapssal, melyet akár a Veszprém férfi csapatának egykori menői, akár a pécsi, fővárosi, no meg a kanizsai ikonok konstatáltak széles mosoly kíséretében, s persze ne feledkezzünk meg a hölgyekről se, hiszen Mátyás Augusztától Elena Golovkótól Utasi Ágotáig tartott azon résztvevő játékosok sora, akik a zalai kézilabdának is hírnevet szereztek.


A hölgyek a Nagykanizsai Olajbányász SE kézilabdáját is felidézhették a Zala válogatottjával közös mérkőzésükön

Fotó: PL

A férfi örökifjú öregfiúk minitornája végül úgy alakult, hogy megosztott első helyezést szerzett a Veszprém és az Old Boys Budapest között, a bronzmeccs után pedig PEAC Old Boys győzelmet írhattak fel a szervezők a Tungsram SE ellen. Utóbbiak soraiban aztán egy váratlan örömteli helyzet is előállt...

- Pont úgy jött össze, hogy a Tungi korábbi klasszisa, Krichenbaum Tibor e tornánk idején ünnepli szülinapját, s készültünk is Krikinek egy kis meglepetéssel – fogalmazott a nagykanizsai klub ügyvezetője, Musits Róbert. - Próbáltuk persze előtte titokban tartani, s úgy gondolom, ez sikerült, mert a hatás, ahogy megállapíthattuk, roppant kedvező volt.

Azt még jegyezzük fel, hogy a férfi versengés legjobb játékosának Pérez Carlost (Veszprém), kapusának Hoffmann Ákost (Old Boys Budapest), védekező játékosának Schuch Timuzsint (Veszprém) választották, míg a gólkirály Jose Savon (Veszprém) lett. Az elismerés rajtuk kívül járt még a délután során a Tungsram SE Nagykanizsa leány és fiú utánpótlásának is, aztán az egyesület férfi NB II-es bajnokcsapata felkészülési találkozó keretében a nagyatádiak ellen lemérhette, hol is tart jelenleg a bajnokság rajtja előtt.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.