Még szorosabb lesz az együttműködés a kézilabdaklub és a Médiaház között

facebook megosztás

Élőben közvetíti a nagykanizsai férfi kézilabdacsapat valamennyi hazai bajnoki mérkőzését a 2023/24-es idényben a Kanizsa Médiaház. Az NB II-ben a feljutásért küzdő gárda első itthoni találkozóját szombaton délután láthatják a NEKA U21-es együttese ellen a Youtube-csatornánkon.

Az elmúlt négy évben is a tabella élén zárta az aktuális szezont a harmadosztályban kanizsai férfi kézilabdacsapat, ám először a covid, egyszer anyagiak, kétszer pedig az elbukott osztályozó nem tette lehetővé a feljutást. Most idén is ezzel a céllal vágnak neki a dél-zalaiak a bajnokságnak. Musits Róbert ügyvezető szerint az élő közvetítések megjelenésével a törzsszurkolóknak nem kell attól tartaniuk, hogy kevesebben járnak ki a Tungsram-csarnokba vagy a Kanizsa Arénába, mert azzal, hogy többen látják a csapat eredményeit, egy idő után a helyszíni nézőszám is növekedhet.

– Én abban bízom, hogy vannak jónéhányan olyanok, akik kacérkodnak azzal a gondolattal, hogy kézilabdamérkőzésre érkezzenek, de eddig ezt nem tették meg. Most ezen az élő közvetítésen keresztül bepillanthatnak a játékba, a játék minőségébe, az izgalmakba az ottani hangulatban. Azt gondolom, hogy ez közép-hosszútávon azt fogja eredményezni, hogy minél többen fogják nyomon követni a nagykanizsai kézilabdát, a férfi csapatnak a szereplését – emelte ki Musits Róbert, a Dél-Zalai Kézilabda Klub Kft. ügyvezetője.

A Kanizsa Médiaház különböző platformjain évtizedek óta láthatóak voltak a hazai bajnoki mérkőzések – néhány esetben élőben is -, az azonban még nem fordult elő, hogy egy komplett szezonra szóló megállapodás született kézilabdás egyesület és a médiaszolgáltató között a sugárzással kapcsolatban. Stábunk ráadásul nemcsak az élő adásokkal, hanem exkluzív tartalmakkal is várja a helyi sportbarátokat a youtube-csatornánkon. 

– Ezeknek a felvezető, illetve levezető műsoroknak is megvan az a törzsközönsége, akik ezt szeretik és igénylik azokat a plusz információkat, amiket onnan megtudhatnak. Mivel a nagy televíziókban, a nagy sporteseményeknél ez egy bevett szokás, hogy ez megy, így azt gondoltuk, hogy próbáljuk meg itt is. Legyen egy meccs után is valamifajta előzetes és utólagos értékelés és akkor mindenki eldöntheti, hogy mit mond – árulta el Tar Mihály, a Kanizsa Médiaház ügyvezetője.

A Nagykanizsa holnap a NEKA U21-es gárdáját fogadja a Kanizsa Arénában, majd egy héttel később a PVSE ellen vív újabb rangadót. A női kézilabdacsapat mérkőzéseiről szintén tudósítunk, az előző éveknek megfelelően a találkozókat felvételről lehet megnézni a Kanizsa Televízióban és a YouTube-on. 

K.T.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.