Ünnepi műsorkavalkád a városi TV-ben

facebook megosztás

Az ünnepi időszakban sem áll meg az élet a Kanizsa Televízióban. Az előző évhez hasonlóan ezúttal is év végi visszatekintők, zenés műsorok és sportösszefoglalók várják a nézőket karácsonytól újévig.  

Az idei utolsó hagyományos Híradót és magazint pénteken láthatják a Kanizsa Televízió nézői, majd az ünnep és az évösszegzés veszi át a főszerepet a csatornánkon. Valamennyi magazinműsorunkból készül best of adás, amelyben az esztendő legemlékezetesebb riportjait mutatjuk meg ismételten. Az év legfontosabb hírei szintén ismét képernyőre kerülnek, már december 20-ától. Zenélő Advent című műsorfolyamunkkal azoknak igyekszünk majd kedvezni, akik lemaradtak valamelyik év végi zenés eseményről vagy csak szeretnék azt újra megtekinteni.

- Karácsony napjától kezdődően szerintem egészen a téli szünetnek az utolsó napjáig sikerült annyi felvételt készítenünk, hogy minden napra jusson egy-egy kanizsai vagy Kanizsa környéki zenés produkció. Ezeknek a zömét az adventi vásárt kísérő programokon tudtuk felvenni és rögzíteni. Onnan mindenki megnézheti akár az unokáját, akár az ismerősét, szomszédját, ha éppen szerepelt. Ezek fognak majd menni. Ezek nagyjából 25-30 perces összeállítások a terveink szerint - fogalmazott Tar Mihály, a Kanizsa Médiaház Nonprofit Kft. ügyvezetője. 

advent

Az idei szezonban az FC Nagykanizsa valamennyi bajnoki mérkőzése mellett a Nagykanizsa férfi kézilabdacsapatának összes hazai találkozóját is élőben láthatták a Kanizsa Médiaház Youtube-csatornájának követői. A helyi sportbarátokra gondolva, karácsonykor megmutatjuk a labdarúgók fél év alatt lőtt 45 gólját, de a kézilabda kedvelőinek is készítettünk egy külön műsort.

- A műsorban egy fél évet láthatnak majd a nézők 30 perces összefoglalóban, egészen a feljutás elmaradásától az utolsó, Hőgyész elleni rangadóig. Úgy gondolom, hogy a kézilabda-közvetítéseink nézőszáma napról napra, fordulóról fordulóra gyarapszik. Úgyhogy a kanizsai sportbarátok ebben is megtalálhatják a szórakozásukat – mondta el Kálovics Tibor, a Kanizsa Médiaház Nonprofit Kft. szerkesztő-riportere. 

Az ünnepi időszakot követően, január 2-ától már a hagyományos műsorrenddel várja a nézőket a Kanizsa Televízió.

 

K.T.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.