Nem viselte meg őket a lélektani hadviselés

facebook megosztás

Bármekkora mizéria is vette körül, végül nem volt akadálya annak, hogy megrendezzék a Femat Csesztreg SE – UFC Nagykanizsa megyei első osztályú labdarúgó mérkőzést.


Hálóban a második, avagy Kovács György büntetőből megszerzi a második kanizsai találatot

Fotó: Polgár László

Kezdődött azzal, hogy az időjárás nem kímélte a csesztregi pályát, így a tavalyi bajnokijuknak is otthont adó edzőpályára tervezték a találkozót. Időközben a hazaiak centerpályájának állapota "intenzív" javulást mutatott és inkább a tréningek helye állította volna igazán embert próbáló feladat elé a focistákat. A meccs időpontjára azonban mégiscsak azt készítették elő, a „hivatali személyek” ugyanakkor látva a két játéktér közti különbséget, egyértelmű jelzést adtak: az összecsapást bizony a szemmel láthatóan is megfelelő állapotban lévő központi pályán rendezik meg.

Jöhetett az „átcuccolás” és kijelölés a szomszédos területen és ezen események szinte több izgalmat hordoztak magukban, mint maga a mérkőzés. A kanizsaiak annak rendje és módja szerint behúzták a maguk számára azért is fontos bajnokit, hiszen az újabb győzelmükkel ismét biztosabbá tették vezető helyüket a bajnokságban.

 

Femat Csesztreg SE (7.) – UFC Nagykanizsa (1.) 0-6 (0-2)

Megyei I. osztályú labdarúgó-mérkőzés, 20. forduló. Csesztreg, 120 néző. Vezette: Kubicsek (Takács G., Dencs G.). G.: Hetesi (25.), Kovács Gy. (45. - 11-esből), Horváth P. (58., 69.), Szalai D. (77.), Péntek (90.). Kiállítva: Pesti T. (84., Csesztreg).

Nagykanizsa: Szabó Á. - Horváth B., Szabó B., Gerencsér A., Csáki, Horváth D. (Szalai D., 73.), Kovács Gy. (Kulcsár O., 76.), Hetesi (Kulcsár R., 71.), Kretz, Lőrincz (Péntek, 46.), Horváth P. Vezetőedző: Gombos Zsolt.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.