Elhunyt Suhai Zsolt, a Palini-iskola igazgatója

facebook megosztás

Az intézményvezető 54 éves volt. Suhai Zsolt 1989-ben szerzett diplomát és még ebben az évben munkába is állt a Zsigmondy Vilmos-Winkler Lajos Műszaki Középiskola kollégiumában, mint kollégiumi nevelőtanár. Később az intézmény kollégiumvezetője lett, majd 1997-től 2011-ig a levelező tagozatot vezette.

A szakképzésben töltött évek során is folyamatosan képezte magát, így 2011-ben oktatási ügyintéző munkakörben kezdett dolgozni Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzatának Művelődési és Sportosztályán, majd 2013-tól a KLIK Nagykanizsai Tankerületének, 2015-től pedig a KLIK Letenyei tankerületének kormánytisztviselőjeként tevékenykedett.

Fontos szerepet töltött be a kanizsai cigány kisebbségi önkormányzat által szervezett hétvégi kollégium működésében is. 2016. augusztus 16-tól kollégiumvezetői megbízást kapott a csapi Térségi Általános Iskolában, emellett ideiglenesen az intézményvezetői feladatokat is ő látta el.

2017-ben sikeresen pályázott a Palini Általános Iskola intézményvezetői posztjára. Meggyőződése volt, hogy a jól működő iskolának óriási a felelőssége abban is, hogy megteremtse a kényes egyensúlyt az állandóság, valamint a folyton változó világunk modernitása között.

M-B.Gy.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.