A nem egyszerű időszak kellős közepén

facebook megosztás

Vasárnap 13 órától a labdarúgó NB III Nyugati csoportjának 18. fordulójában az FC Nagykanizsa csapata a Bicskei TC legénységét fogadja.

Nincs könnyű helyzetben Gombos Zsolt, az FCN vezetőedzője, hiszen régi-új együttese az elmúlt fordulóban egy ködbe olvadt bajnoki meccsen Veszprémben szenvedett 4-1-es vereséget. Ennél is jobban sajnálhatta azonban azt, hogy a közös munkára jóformán alig volt módja a veszprémi találkozót megelőzően, hiszen alighogy megérkezett, egy Tatabánya elleni Magyar Kupa-meccs következett, aztán utaztak a Mol Fehérvár FC II-höz, utána viszont a közös munkának jóformán két hétre lőttek, hiszen beütött a „vírus-krízis”.


Legutóbb április 25-én találkozott a nagykanizsai és a bicskei labdarúgó együttes, s akkor is időnként a kanizsaiak kapusának, Borsi Bencének résen kellett lennie...

Fotó: PL

Az Érdi VSE elleni, végül elmaradt találkozót jelen állás szerint december 9-én pótolják, egyelőre azonban még csak november utolsó harmadában járunk, ráadásul még mindig nem a teljes keret készülhet együtt. Ahogy azt a szakvezető hangsúlyozta az elmúlt napokban, a koncentráción és a meccsek ideje alatti csapatkommunikáción mindenképpen javítaniuk kell, s emellett erőnléti téren is előrelépésre van szükség. S ahogy azt már említettük, közben újra itt egy vizsgafeladat, melyet már csak azért sem ártana sikerrel venni, mivel jó lenne a kanizsaiaknak elmozdulni a 17. helyről. Mindezt pedig egy nem is olyan rosszul álló Bicskével szemben kellene kivitelezni, a Fejér megyeiek ugyanis jelenleg a hetedikek a táblázaton.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.