Az élre is ugrottak

facebook megosztás

Vasárnap ugyan még van egy idei bajnokija a Tungsram SE Nagykanizsa NB II-es férfi kézilabda együttesének, ugyanakkor ha nyer Mecseknádasdon, akkor csoportjában az élen zárja az esztendőt.

Tungsram SE Nagykanizsa (1.) – Ferencvárosi TC U23 (6.) 32-29 (18-11)

NB II Dél-nyugati csoport férfi kézilabda-mérkőzés, 10. forduló. Nagykanizsa, 100 néző. Vezette: Szászfai, Tasnádi.

Tungsram SE: Szabó M. - Baranyai 6, Szabó G. 13/2, Csalló 1, Hári 6, Péter 5, Sass 1. Csere: Gelencsér A. (kapus), Kiss G., Hajmási, Horváth J. Játékos-edző: Csalló Ádám.

A kanizsaiak jelenleg egyébként is szűkös keretéből Kozics Attila, valamint Kovacsics Ferenc sem tudta vállalni a játékot, így Csalló Ádám játékos-edző magával együtt mindössze hét felnőtt mezőnyjátékossal számolhatott. Az első félidőben remekül működött a vendéglátók védekezése és a visszarendeződés, aminek köszönhetően hétgólos előny birtokában fordulhattak. A második játékrész során támadásban már kissé pontatlanabbak lettek a hazaiak, a védekezés sem volt olyan hatékony, mint korábban, így a vendég zöld-fehérek egyre csak zárkózhattak. A találkozó végére elfáradt a kanizsai együttes, ugyanakkor győzelmük nem forgott veszélyben. Egy biztos, a vendéglátók örültek már a találkozó végét jelentő dudaszónak, egyben a tabella élére is ugrottak.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.