Legyen úgy, mint négy esztendeje...

facebook megosztás

A labdarúgó NB III 16. fordulójából elhalasztott mérkőzést pótolnak csütörtökön 13 órától az Olajbányász-stadionban, ahol is az FC Nagykanizsa az Érdi VSE-t látja vendégül.

Valamivel több, mint négy esztendeje éppen ugyanilyen párosításnak lehettek tanúi azok, akik kilátogattak a Bányász-pályára, igaz, akkor a Kanizsa Magyar Kupa-találkozó keretében látta vendégül a Pest-megyeieket, s ugyanúgy Gombos Zsolt ült a dél-zalaiak kispadján, Lőrincz Bencéék pedig 3-2-re nyertek – továbbjutva a következő körbe...


Gombos Zsoltnak, a kanizsaiak szakvezetőjének négy évvel korábbról már van emlékezetes meccse az érdiekkel szemben

Fotó: PL

- Ez a mostani azonban már egy teljesen más helyzet – fűzte hozzá Gombos Zsolt, az FCN szakvezetője. - Azóta a két klub már egy osztályban szerepel, közel sincs akkora különbség a csapatok között, s inkább úgy fogalmazok, kellemes emlék immár az a kupapárharc. Jelen helyzetünkre tekintve most azt mondom, mi inkább feljövőben vagyunk, míg ellenfelünk talán stagnálóbb formát mutat, de egyáltalán nem írhatok le, mert jó együttes. Meg aztán tegyük hozzá, minden meccs más és más, az viszont nem jönne rosszul, ha a Zete II elleni, főleg az első félidőben nyújtott játékunkat meg tudnánk ismételni. Győzni szeretnénk, s amennyiben ez sikerülne, egyértelmű, hogy szép zárása lenne az évnek, s az is biztos, hogy a csapat is jobb érzésekkel vonulhatna a téli pihenőre.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.