Négyet idegenben

facebook megosztás

A pontokat tekintve jóval előrébb álló Bicskei TC-t sikerült két vállra fektetni biztosan az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó csapatának a szezon utolsó előtti fordulójában és idegenben.

Bicskei TC (6.) – FC Nagykanizsa (9.) 0-4 (0-1)

NB III Nyugati csoport labdarúgó-mérkőzés, 37. forduló. Bicske, 200 néző. Vezette: Maml (Marozsi, Sáfárik). G.: János (8.), Lőrincz (52.), Szabó P. (68.), Kobra (92.)

FC Nagykanizsa: Borsi – Horváth B., Pál D., Kószás, Simon B. (Kollár) - Kretz (Kovalovszki), Béli M. (Józsa) – János (Vlasics), Szabó P., Lőrincz – Török (Kobra). Vezetőedző: Gombos Zsolt.

Nyílt sisakos mérkőzés-kezdet után a kanizsaiak szereztek vezetést a 8. percben, s János Norbert nem sokkal később duplázhatott is volna, de büntetőjét hárította a hazaiak kapusa. Érthetően a Bicske is próbált fogást találni ellenfelén, de ez olyannyira nem sikerült, hogy a mérkőzés 52. percében egy szöglet után a végig agilis Lőrincz Bence duplázta meg a nagykanizsai előnyt. A bicskei lehetőségek kimaradtak, jó negyedórával később aztán Szabó Patrik vágott egy labdát a hálóba. Onnantól a győztes gárda kiléte már nem volt kérdéses, slusszpoénként pedig Kobra György még a ráadásban beköszönt, és a Kanizsa így várhatja a Puskás II elleni szezonzárót.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.