Ünnepi ráhangolódást tartottak a rozgonyisok

facebook megosztás

Az iskola diákjai, a tantestület és a szülők közösen élvezték a verses, zenés eseményt kedden a Felsőtemplomban. 

Az intézmény diákjai adtak kulturális műsort a programon, melynek célja a közös ünneplés volt. Az alsó-tagozatos és felsős tanulók versekkel, a diákkórus és a tanári énekkar pedig dalokkal segítették a közönség ünnepvárását. 

– Valamilyen úton módon a gyermekeket be kellene vonzani a karácsony ünnepkörbe. Arra gondoltunk, hogy az utolsó napokban egy kulturális műsort hoznánk létre, segítve a gyermekeknek a karácsony értékének a visszaadását. A karácsony ne a bevásárlás, a felkészülés legyen, hanem egy ünnep – nyilatkozta Mezriczky Lajos, a Rozgonyi Úti Általános iskola igazgatója. 

A diákok és a tanárok mellett a programra a szülők is meghívást kaptak, akik szép számmal képviselték is a Rozgonyis családokat. 

– Nagyon örültem, amikor a Rozgonyi iskola oldalán láttam, hogy ünnepség lesz. Egyrész azért jöttem el, mert a kislányom is fellép ezen a nemes ünnepen, meg idézi a gyermekkorom világát, amikor annyi ünnepségre jártam. Tavaly ugye volt a járvány kimaradtunk ebből a szép dologból. Úgy gondolom az iskola, a család együtt tudjuk megélni a gyermekekkel a karácsonyi előkészületeket – mondta el Cingul Edina szülő. 

Az intézmény az elmúlt időszakban is kiemelt figyelmet fordított arra, hogy az oktatási munka mellett a közösségi élmények is megfelelő figyelmet és teret kapjanak a Rozgonyi iskolában.

K.V.A.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.