Dőlnek a fák vármegye szerte

facebook megosztás

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletének tájékoztatása szerint ma délig nyolc esetben kellett kidőlt fa miatt műszaki mentést végre hajtaniuk a tűzoltóknak.

04:57 | Alsópáhok: Akácfa dőlt az úttestre Alsópáhokon, a Dózsa György utcában. Dőlés közben a fa betörte egy személygépkocsi szélvédőjét. A járműben csak a sofőr utazott, aki nem sérült. A riasztott keszthelyi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel eltávolították a fát. 

05:30 | Nagykanizsa: Két parkoló autóra dőlt egy kisméretű fa Nagykanizsán, a Platán soron. A város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel eltávolították a fát. Az autókban senki sem tartózkodott. 

06:07 | Bak: Úttestre dőlt és forgalmi akadályt képezett egy fa a 75-ös főúton, Bak és Baktüttös között. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók eltávolították a fát, az úttestet pedig megtisztították a daraboktól.  

06:39 | Türje: Fa dőlt az úttestre Türje külterületén. A zalaszentgróti önkormányzat tűzoltók rövid idő alatt megszüntették a forgalmi akadályt. 

06:41 | Nagyrécse: Fa dőlt az M7-es autópálya leállósávjára, és a külső sáv forgalmát is veszélyeztette Nagyrécse térségében. A nagykanizsai hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel eltávolították a fát, az úttestet pedig megtisztították. 

06:49 | Pusztamagyaród: Akácfa foglalta el az egyik közlekedési sávot a 7536-os úton, Pusztamagyaród térségében. A letenyei hivatásos tűzoltók a forgalmi akadályt felszámolták. 

10:42 | Keszthely: Úttestre dőlt egy 15 méter magas fenyőfa egy családi ház udvaráról Keszthelyen, a Lóczy Lajos utcában. A város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel eltávolították a fát. A beavatkozás ideje alatt a jelzett helyen a forgalom egy sávra korlátozódott. 

11:24 | Zalakaros: Kerítésre dőlt egy fa Zalakaroson, a Liget utcában. A forgalmi akadályt is képező fát a város hivatásos tűzoltói eltávolították.

(Borítókép: Nagykanizsa HTP)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.