Tisztes helytállás

facebook megosztás

A futsal NB II Nyugati csoportjának felsőházi rájátszásában a Nagykanizsai Futsal Club a listavezető TFSE-BeStrong csapatánál vendégeskedett.

TFSE-BeStrong (1.) – Nagykanizsai Futsal Club (5.) 5-2 (2-0)

NB II Nyugati csoport futsal-mérkőzés, felsőházi rájátszás, 4. forduló. Budapest, 50 néző. Vezette: Tóth-Tolnay (Imrő, Frank). G.: Fehér D. (7., 25.), Petroff (15.), Dudás (21.), Fehér K. (28.), illetve Millei (27.), Horváth E. (37.)

NFC: Szabó Á. - Kollár, Szőke Á., Gyurcsányi, Szakmeiszter J. Csere: Füzesi, Horváth E., Novák, Millei.

Az utóbbi évek abszolút favorit együtteséhez, még az NB I-et is megjárt a TFSE-hez látogatott az NFC, amely nagykanizsai legénység eddigi felsőházi szereplése egyáltalán nem lebecsülendő, hiszen három kör után egy-egy győzelmet és döntetlent is elkönyvelhettek a Mad Dogs elleni vereségük mellett. A gólokat tekintve sokáig egyoldalú lett aztán a fővárosi bajnoki mérkőzés, idővel Millei Bálint és Horvát Elemér góljai viszont úgy kozmetikáztak az álláson, hogy összességében vállalható végeredmény született. Hosszú hetek után jövő hétfőn ismét hazai környezetben szerepelhet az ötödik helyen álló kanizsai legénység, akkor 19 órától a PTE-PEAC-ot látja vendégül.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.