Erős kerettel alig kaptak ki a futsal felsőházban

facebook megosztás

Nem vallottak szégyent két felsőházi győzelmet követően a Nagykanizsai Futsal Club játékosai az éllovassá váló UTE ellen a futsal NB II Nyugati csoportjának felsőházi rájátszásában, hiszen a lila-fehéreket nem hagyták igazán tőlük ellépni.

Újpesti TE (1.) – Nagykanizsai Futsal Club (3.) 6-5 (3-2)

NB II Nyugati csoport futsal-mérkőzés, felsőházi rájátszás, 3. forduló. Budapest, 50 néző. Vezette: Muhari (Urgyán, Ibriksz). G.: Szűcs A. (6.), Csernay (13., 14.), Czerman (23., 27.), Kasza (28.), illetve Schuller (10.), Bogyó (14., 39.), Dömötörfy (25.), Bozsoki (37.).

NFC: Szabó Á. - Bolla, Németh M., Schuller, Kovács Gy. Csere: Szőke R. (kapus), Bogyó, Bozsoki, Gyurcsányi, Dömötörfy, Manganelli. Játékos-edző: Gyurcsányi Zsolt.

Az már az alapszakasz során is nyilvánvalóvá vált, hogy az újpestiek komoly erőt képviselnek a csoportban, s ezúttal, immár a felsőházban is esélyesebbnek számított a kanizsaiak ellen. A dél-zalaiak azonban kimondottan erős keretet tudtak kiállítani a késő esti, fővárosi találkozóra. Ez a minőség aztán tükröződött is lényegében a meccs elég nagy hányadában, s egyáltalán nem alakult lefutottan az összecsapás (alighanem soraikból Kovács Györgyöt (12) is sanyargatták alaposan, miként az a korábbi meccsen készült képünkön is látható). A vendéglátók ugyan végig kezükben tartották a vezetést, a vendégek azonban kétszer is egyenlítettek, majd két alkalommal sikerült egy gólra is visszajönni, az már talán a „személyes pechjük”, hogy 6-5-nél lényegében a mérkőzés-idő fogyott el a továbbiakra... A folytatás jövő hétfőn következhet, akkor a Kanizsa Arénába az NFC-hez a TFSE látogat.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.