Hétfőtől ismét lehet menni a kanizsai uszodába

facebook megosztás

Hétfőtől újra várja a látogatókat a Kanizsa Uszoda és Strandfürdő. A jelenleg érvényben lévő kormányrendelet alapján az intézmény szolgáltatásait a védettségi igazolvánnyal rendelkezők, valamint a versenyzők és a sportolók edzői vehetik igénybe.

Majdnem fél év zárvatartás után ismét fogadhatnak vendégeket a kanizsai uszodában. Karácsony Károly ügyvezetőtől megtudtuk, hogy a medencékben kétméteres távolságot kell tartaniuk az úszóknak, a szaunák pedig létszámkorlát biztosításával működhetnek. A strandot - időjárás függvényében - várhatóan május 22-én nyitják ki.

– November 10-e óta vagyunk zárva, kivéve ugye a versenyszerűen sportolók számára. Gyakorlatilag az elmúlt hetekben már folyamatos az érdeklődés az emberektől, nagyon várják, hogy visszatérhessenek hozzánk. A védettségi igazolvány egy kicsit megnehezíti a helyzetünket gazdaságilag és kezelhetőség szempontjából is. Eléggé megosztottakak a vendégeink a fogadtatásával kapcsolatban – nyilatkozta Karácsony Károly, a Kanizsa Uszoda és Strandfürdő ügyvezetője.

K.V.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.