Lakossági fórumot tartott a Mi Hazánk Mozgalom

facebook megosztás

A választási felkészülésről és a fontosabb tervekről tartott lakossági fórumot a Mi Hazánk Mozgalom Nagykanizsán. A pénteki eseményen Apáti István országos alelnök - egyebek mellett - a párt védettségi igazolvánnyal kapcsolatos álláspontját is ismertette.

Az oltási igazolvány hátrányos megkülönböztetést jelent a beoltatlanokkal szemben és értelmetlen is – hangsúlyozta Apáti István. Az alelnök azt is elmondta: a Mi Hazánk Mozgalom az egyetlen olyan párt, amely tiltakozik a védettséget igazoló kártya ellen.

A Mi Hazánk az egyetlen olyan párt, ami határozottan ellenzi az oltási igazolvány, az oltási könyv bevezetését. Egyrészt egy hátrányos megkülönböztetést jelent a beoltatlan honfitársaink számára. Másrészt alapvetően értelmetlen. Hiszen, ha igaz az a kijelentés, hogy valamennyi oltás - független a származási országtól - biztonságos és hatásos, akkor ebből az következik, hogy a beoltottak védettséggel rendelkeznek. Az oltás miatt vagy azért, mert korábban átestek a koronavírus-fertőzésen. Akkor az oltatlan személyek semmilyen veszélyt nem jelentenek a beoltottakra – nyilatkozta Apáti István, a Mi Hazánk Mozgalom országos alelnöke.

A párt egyik célja, hogy az ország mind a 106 egyéni választókerületében országgyűlési képviselőjelöltet állítson. Mint, ahogy a lakossági tájékoztatón elhangzott: a választások előtt 10 hónappal már 95 körzetben kiválasztották a képviselőjelölteket, akiket 71 körzetben be is mutattak. A nagykanizsai jelöltet is hamarosan megismerhetjük.

– Nagyon rövid időn belül, június 30-ig mindenféleképpen szeretnénk őt is bemutatni, bejelenteni. Ezáltal Zala megye három választási körzetében meglesz mind a három jelölt, akik a jövő évi, 2022-es választásokon részt vesznek – mondta Kerékgyártó László, a Mi Hazánk Mozgalom Zala megyei elnöke.

Kerékgyártó László hozzátette: a Mi Hazánk Mozgalom egy olyan utat szeretne képviselni a politikai palettán, amely a nemzetben, magyarságban gondolkozik.

K.R.

(Képek: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.