Nem indult könnyen, de győzelemmel zárult

facebook megosztás

Fontos mérkőzést nyert a kanizsai vízilabdacsapat. Az OB I/B harmadik helyén álló dél-zalaiak a forduló előtt szintén 12 pontot gyűjtő Eszterházy Károly Katolikus Egyetem gárdáját fogadták. A szombati mérkőzés nem indult könnyen a hazaiaknak, végül azonban 16:11-re nyert a kanizsai együttes.

Szoros mérkőzésre volt kilátás, amit igazolt is az első negyed. A meccs kezdeti szakaszában, támadásban sokat hibázott Regős Áron csapata, a második negyed közepétől azonban folyamatosan feljavult a kanizsaiak teljesítménye. A gárda végül még azzal is megbirkózott, hogy Spitz Márkot 4 percre kiállították a játékvezetők.

– Számomra értelmetlen döntések sorozata vezetett ahhoz, hogy egy játékossal kevesebben fejeztük be a mérkőzést. Nem igazán értem és nem tudom hova tenni, de a csapatnak a tartását, illetve hozzáállását és jó játékát mutatja, hogy így is biztosan behúztuk a mérkőzést – fogalmazott Regős Áron, a Kanizsa Vízilabda Kft. vezetőedzője.

Elégedettek voltak a mérkőzéssel a kanizsai játékosok is. Az öt gólig jutó Vass Benedek Márk elmondta, a mostanihoz hasonló, kemény összecsapások viszik előre a kanizsai egyesületet.

– Hibák vannak, mindig is lesznek. Úgy gondolom, hogy van még hova fejlődnünk, de pont ezek azok a meccsek, amiket komolyan kell venni és így tudunk fejlődni – fogalmazott Vass Benedek Márk, a Kanizsa Vízilabda Kft. vízilabdázója.

A kanizsai csapat legközelebb szombaton játszik, méghozzá Székesfehérváron. 

H.R.

(Képek: Kanizsa TV)

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.