Őszi elsők lettek decemberben

facebook megosztás

A Tungsram SE NB II-es férfi kézilabda együttese az őszi szezon során mind jobban magára találva zárta az első helyen a küzdelmeket.

Expressz Zálog Mecseknádasdi Spartacus SE (4.) – Tungsram SE Nagykanizsa (1.) 24-31 (9-16)

NB II Dél-nyugati csoport férfi kézilabda-mérkőzés, 11. forduló. Mecseknádasd, 80 néző. Vezette: Maródi, Novák P.

Tungsram SE: Szabó M. 2 - Kovacsics 5/1, Szabó G. 7, Csalló 1, Hári 4, Péter 7/1, Baranyai 2. Csere: Gelencsér A. (kapus), Hajmási, Kiss G., Kozics 3. Játékos-edző: Csalló Ádám.

A kanizsai férfi kézilabdázóknak fontos volt a félszezonjuk zárásaként a két pont megszerzése, mivel úgy tudták biztosan megőrizni elsőségüket az idény második szakasza előtt. A meccsel kapcsolatosan külön is hangsúlyozta mindezt a játékos-edző, Csalló Ádám, nagyon lényeges volt számukra a győzelem, mivel így a tabella első helyéről várják a tavaszi szezont. Az első játékrészben remekül működött a védekezésük és a kapusteljesítmény is sokat tett mindehhez. Megnyugtató előnnyel fordultak a második félidőre, ugyanakkor a folytatásban közel sem voltak már annyira fegyelmezettek, időnként buta hibákat is vétettek támadásban. A győzelmük viszont nem forgott veszélyben, így az első helyről várhatják a nagykanizsaiak a folytatást.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.