Ez lett az év színe 2022-ben

facebook megosztás

Annyit elárulhatunk, hogy ebből a színből jó eséllyel van az otthonodban is. De egy kis tóparti séta közben biztosan találkozol vele. Szabad a gazda?

Nincs semmiféle fura fantázianév, 2022 legtrendibb színe a nád lett.

Mit jelent ez? Hogy 2022 a természetességről fog szólni. A korábban használt rikítóbb színek, mint például a tavaly sikeres sárga kicsit visszaszorul, és átadja a helyét a nyugodtabb színeknek.

Sok mindennel variálható

Jó hír a profi és a kevésbé profi lakberendezőknek, hogy a nád szinte mindennel összepárosítható. Egy nádszínűre mázolt falból így akár kihozhatunk egy nyugodtabb és egy nyüzsgőbb otthont is. 

Hova ajánljuk?

Bútorként, kiegészítőként és a falazat színeként is szinte bárhol működhet a nád természetessége. És ha már természet, érdemes lehet több fát becsempészni a lakásba 2022-ben. Nem csak bútorként, hanem a nyílászáróként és egyéb kiegészítőként is.

Nem túl unalmas?

Egymagában még az olyan színek is, mint a piros, unalmassá válik. Képzeld csak magad egy teljesen vörös szobába, ahol még a bútorok is pirosban ragyognak. Azonban, ha ügyesen játszunk a nád színével, akkor egészen egyedi, különleges és izgalmas dolgokat hozhatunk ki belőle. Legyen szó nappaliról vagy épp egy fürdőszobáról.

Forrás: mapei.blog.hu

(Borítókép: Getty Images)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.