Kevés volt a kiegyensúlyozott teljesítmény

facebook megosztás

A Kanizsai Vadmacskák SE előbb a női amatőr NB I-es kosárlabda bajnokság 22. fordulójából pótolta találkozóját szoros végeredménnyel az élbolyban tanyázó PEAC ellen, majd, immár a szezon hajrájába fordulva a nyolcadik helyen álló MAFC-ot fogadta.

Kanizsai Vadmacskák SE (13.) – NKA Universitas PEAC II (4.) 68-79 (13-17, 19-20, 17-26, 19-16)

Amatőr NB I Piros csoport női kosárlabda-mérkőzés, találkozó a 22. fordulóból. Nagykanizsa, 50 néző. Vezette: Horváth A., Németh S.

Vadmacskák: Zsámár P. 9/3, Csuha 4, Horváth L. 2, Balogh V. 5/3, Jurkó 42. Csere: Simon, Bánhegyi B. 6, Benczik, Garai. Edző: Zsámár Krisztián.

Jurkó Noémi duplájával kezdődött a meccs, azt követően aztán a pécsiek ragadták magukhoz a kezdeményezést és vezetést. A találkozó 11. percében Zsámár Panna kétpontosa a 17-17-es egyenlítést jelentette, azt követően viszont a baranyaiak fokozatosan húztak el a hazaiaktól. A második negyed végére a Vadmacskák aztán bőven „látótávolságon” belülre kerültek, s lényegében onnantól a baranyaiak igazán elhúzni nagyon már nem tudtak. Az utolsó felvonás aztán kissé hektikusra sikeredett, ugyanakkor azt az etapot a kanizsaiak meg tudták nyerni, s ha nem is simán, de a tabella első feléhez tartozó Baranyai megyeiek hozták a találkozót.

 

Kanizsai Vadmacskák SE (13.) – MAFC (8.) 43-86 (10-25, 4-21, 20-21, 9-19)

Amatőr NB I Piros csoport női kosárlabda-mérkőzés, 27. forduló. Nagykanizsa, 30 néző. Vezette: Kiss M., Antoni.

Vadmacskák: Zsámár P. 16/6, Csuha, Horváth L., Jurkó 10, Bánhegyi B. 8. Csere: Füredi 9/3, Bánhegyi D., Benczik, Scheiber, Garai. Edző: Zsámár Krisztián.

A vendégek gyors kosarakkal gyorsan a maguk javára fordították a meccs állását, s ez a tendencia a második negyedben csak tovább folytatódott. A hazaiak nagy sajnálatára egyszerűen a teljes keret tagjainak bevetése – forgatása - ellenére is sokan maradtak nulla ponton, így pedig nehezen tudták tartani a lépést a fővárosi ellenlábassal. A nagy szünet után aztán összekapta magát a hazai csapat, de ez már nem sokat segített, mivel a negyedik felvonásban már ismét a Műegyetemi Atlétikai és Football Clubot képviselő női kosárlabdázók húztak el a vendéglátóktól és arattak biztos sikert a tizenharmadik helyen álló kanizsaiak ellen.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.