Válogatott meccset rendeztek a Kanizsa Arénában

facebook megosztás

Felkészülési futsalmérkőzést játszott a Magyar Hallássérültek Labdarúgó Szövetségének öregfiúk-válogatottja szombaton a Kanizsa Arénában. Az ellenfél a ZNET Puncs Fagyizó csapata volt. A barátságos találkozót 4-3-ra a hazaiak nyerték.  

Nagyon örült a lehetőségnek a kiskanizsai Horváth Ferenc és már télen elkezdte szervezni a rendezvényt. A hazaiak idén megnyerték a 45 év felettiek kispályás bajnokságát, ezért gálameccsként is tekintettek a találkozóra.

– Ács Antal, aki a szövetségi kapitány, amikor pici gyerek volt, nálunk focizott a "Sáskában", és úgy már januárban megkeresett, hogy van négy felkészülési meccsük Pécsen, Szegeden, Győrben és itt lenne az utolsó Nagykanizsán. Szeretettel vártam őket, ma Kiskanizsán edzettek a teremben, utána vendégül láttam őket, úgyhogy nagy öröm, hogy minket választottak – nyilatkozta Horváth Ferenc, a ZNET Puncs Fagyizó edzője.

A válogatottnak ez volt az utolsó felkészülési mérkőzése a lengyelországi világbajnokság előtt. Ács Antal, a nemzeti csapat szövetségi kapitánya Kiskanizsáról származik, így jól ismerte a Puncs gárdáját. Ács Antallal Takács Éva jeltolmács segítségével beszélgettünk.

– Én régen itt játszottam Kiskanizsán, ismerem a kanizsai csapatot és látom, hogy nagyon jó csapat. Tudjuk, hogy erős ellenfél, tehát felkészültünk rájuk, de barátságos, pozitív mérkőzésre készülünk. Jöttek Debrecenből, Sopronból, Kaposvárról, Salgótarjánból, mivel, hogy válogatott, országosan áll össze ez a csapat – emelte ki Ács Antal, a Magyar Hallássérültek Labdarúgó Szövetsége öregfiúk-válogatott szövetségi kapitánya

A találkozón szoros végeredmény született, 4-3-ra a ZNET Puncs Fagyizó csapata nyert.

K.V. – N.V.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.