Egész nap ringben a főszereplők

facebook megosztás

„King of the ring” elnevezéssel tehát a Cserháti SZKI tornacsarnokában, vagyis a Russay-csarnokban kerülhet megrendezésre február 25-én, szombaton 8.30 órától az a küzdősportos gála, melynek késő délutáni, egyben esti óráiban négy kiemelt, ezeken belül is címmeccsre kerülhet sor az egyes kategóriák, valamint szervezetek öveiért.


Horváth Ferenc főszervező reméli, a "ringek királyai" valóban színvonalas küzdősport-gálát nyújtanak majd az érdeklődőknek

Fotó: PL

A bevezetőben említettekről tartott újra sajtótájékoztatót Horváth Ferenc, a kanizsai küzdősport-gála főszervezője. Miként azt az elöljáró elmondta, a fiatalok számára kiírt programok a versenynap első felében kerülnek megrendezésre, és a nemzetközi jelzőjének megfelelően a házigazda magyarokon kívül érkeznek versenyzők például cseh, román, ukrán színekben is, s majd' 150 sportoló léphet a ringbe február 25-én, a Cserháti tornacsarnokában. A különböző küzdősportos szervezetek meccsei mellett lesznek K1-es párharcok is, melyet a nézőszámi bővítés nyomán akár háromszáz főnél is többen izgulhatnak végig a helyszínen.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.