Vasárnapig még biztosan lesznek vetítések a kanizsai moziban – FRISSÍTVE

facebook megosztás

Friss: A Cinema Nagykanizsa szombaton nem sokkal 9 óra előtt tette közzé, hogy az országos veszélyhelyzettel kapcsolatos rendeletek miatt a mozit határozatlan időre bezárják, már a március 14-re tervezett vetítéseket sem tartják meg.

Vasárnapig még biztosan lesznek vetítések a kanizsai moziban. A létesítmény további működéséről a későbbiekben dönt az ügyvezető. A fejleményekről folyamatosan tájékoztatják a látogatókat a Cinema Nagykanizsa Facebook-oldalán. Maresch Dániel elmondta: a járványveszély miatt maximum 98 nézőt engednek be egy-egy előadásra. A filmeket a két legnagyobb: 190, illetve 248 férőhelyes teremben vetítik, hogy mindenki ott foglalhasson helyet, ahol szeretne. Ezt pedig egymástól több méteres távolságra is megtehetik a nézők, tegnap például a nagyobb teremben vetített előadáson összesen 11-en voltak, így még az előtérben is egyszerre csak kevés ember tartózkodott. A mozi üzemeltetője elmondta, figyeli a híreket és az újabb határozatokat. Hozzátette, munkatársai kiemelt figyelmet fordítanak a helyiségek és az ülőhelyek tisztán tartására.


A pultokon több kézfertőtlenítőt is elhelyeztek, ezeket a vendégek is használhatják

– Folyamatos a takarítás, a fertőtlenítés. Plusz fertőtlenítőket is beszereztünk a dolgozóknak, akiknek kifejezetten figyelniük kell magukra – a pénzhasználat miatt folyamatos a fertőtlenítős kézmosás. Ezt a vendégeknek is felajánlunk: a pultra kihelyeztünk egy-egy kézfertőtlenítőt, van spriccelős és folyékony is, tehát használhatják itt, a mozin belül ezeket a lehetőségeket – mondta el kérdésünkre Maresch Dániel.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.