Időnként nem volt ez teljesen egyoldalú

facebook megosztás

Érvényesült a papírforma, vagyis az ősszel az FC Nagykanizsát edzőváltásra „kényszerítő” BVSC-Zugló győzött a dél-zalaiak ellen a labdarúgó NB III-ban.

BVSC-Zugló – FC Nagykanizsa 4-1 (1-0)

NB III nyugati csoport labdarúgó-mérkőzés, 32. forduló. Budapest, Szőnyi út, 150 néző. Vezette: Katona. G.: Erdélyi (4.), Szalánszki (58.), Filipovics (63., 80.), illetve Török (80.)

FC Nagykanizsa: Horváth M. - Bagó Be. (Simon B.), Pál D., Major, Horváth B. - Kószás, Szabó P. - János (Kollár), Kovács Gy. (Béli M.), Lőrincz – Török. Vezetőedző: Gombos Zsolt.


A fővárosban a BVSC, valamint FC Nagykanizsa labdarúgói ötször kémlelhették, hogy a labda a hálóba kerül

Fotó: PL

A bajnoki címre egyik legesélyesebb budapesti vasutasok egyértelműen úgy várták az összecsapást, hogy a kissé megbicsaklott kanizsaiak ellen tovább növeljék szezonbeli győzelmeik számát. Nos, ezért már a 4. percben tettek egy lépést, hiszen vezetést szerzett a BVSC-nek Erdélyi László. Ezt követően igyekezett egyenrangú ellenfele lenni fővárosi ellenfelének az FCN. Ez hellyel-közzel sikerült is, szép lassan azonban a kék-sárgák felőrölték ellenlábasukat, például azzal is, hogy a 63. percben Marko Filipovics gyakorlatilag első labdaérintéséből már a harmadik zuglói találatot szerezte. A vendégek dicséretére legyen mondva, hogy a kissé bealvó vendéglátók ellen a nagykanizsaiak a 80. minutumban szépíteni tudtak. Filipovics ezt nem hagyta annyiban és a 84. percben befejelte csapata negyedik, önmaga második találatát.

- Sajnálom, hogy kikaptunk így, főleg hogy három gól különbséggel – adott hangot csalódottságának a találkozót követen Gombos Zsolt, az FCN vezetőedzője. - Tudtuk persze, hogy jó csapathoz érkeztünk, olyan szinten vannak gyakorlatilag, mint az Óvár. Fel is készültünk ellenfelünkből és az első félidő nem is nézett ki rosszul, egyben azzal is tisztában voltunk, hogy jó szélsőjátékuk van, amelyre jól is érkeznek középen. Kaptunk egy gólt korán, de abszolút partnerei voltunk az első játékrészben a BVSC-nek. Az 55. percben történtek után nem tudom, mi történt. Talán föladták a srácok? Onnantól tény, hogy nem néztünk ki már jól, főképp védekezésben nem sikerültek elképzeléseink.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.