Remek első kör, idegenben kezdődhet a második

facebook megosztás

Az alapszakasz feléhez érkezett a futsal NB II Nyugati csoportjának mezőnye és a Nagykanizsai Futsal Club legutóbb az Érd Arénában lépett pályára.

5 Stars-Érdi VSE (6.) - Nagykanizsai Futsal Club (2.) 7-3 (3-0)

NB II Nyugati csoport futsal-mérkőzés, 11. forduló. Érd, 50 néző. Vezette: Czene-Joó (Janitz Gergő, Nyekita Benjamin). G.: Gáspár (6., 22.), Horváth T. (16., 33.), Kajdy (17.), Pintér O. (26.,40.), illetve Bogyó (24.), Őri M. (28.), Szakmeiszter J. (36.). Kiállítva: Horváth E. (31.; NFC)

Nagykanizsa: Szakmeiszter Á. - Bogyó, Kollár P., Schuller, Szakmeiszter J. Csere: Simon, Fujsz, Németh K., Őri M., Szalai D., Horváth E. Edző: Bagó Gábor.

A kanizsai futsalosokat ahogy a bajnoki előtti sérülés formájában, úgy a találkozón is hátráltatta nehezítő körülmény (például Horváth Elemér kiállítása), ennek ellenére az érdi vereségüket követően is maradtak a tabella második helyén. A dél-zalaiakra november 25-én, hétfőn újabb idegenbeli bajnoki mérkőzés vár, akkor a REAC fogadja őket a csömöri meccshelyszínen.

- Az érdi nem a mi meccsünk volt, csapatomból mindenki mélyen a tudása alatt teljesített és bosszantó vereség lett a vége egy végig nagyot küzdő Érd ellen – mondta el Bagó Gábor, az NFC edzője. - Felesleges kifogásokat keresnünk, ezt csak magunknak köszönhettük. Ettől függetlenül egy remek első körön vagyunk túl, amihez jár a gratuláció a fiúknak.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.