Újabb négy gól és három pont

facebook megosztás

Az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó együttese „rászokott” a 4-1-es győzelemre, hiszen ezúttal ilyen különbséggel a Balatonfüredi FC-t győzte le a bajnokság negyedik fordulójában.

FC Nagykanizsa (2.) – Balatonfüredi FC (20.) 4-1 (2-1)

NB III Nyugati csoport labdarúgó-mérkőzés, 4. forduló. Nagykanizsa, 300 néző. Vezette: Altorjay (Schweighardt, Horváth D.). G.: Szegleti (14.), Ekker (15.), Szabó P. (47., - 11-esből), Vlasics (71.), illetve Szabó B. (26. - 11-esből)

FC Nagykanizsa: Horváth M. - Horváth B., Papp Sz., Major M., Baráth (Bagó B., 46.) – Szegleti, Kovács Gy. (Kretz, 76.), Béli M. - Ekker, Török (Vlasics, 68.), Szabó P. Vezetőedző: Koller Zoltán.


A piros-fehér csíkos mezben szereplő nagykanizsai labdarúgóknak ismét szerencsét hozott a szerelés, immár harmadik győzelmüket könyvelhették el benne

Fotó: Polgár László

A korábbi nagykanizsai nevelés Burucz Barnával a soraiban érkezett a füredi újonc a Bányász-pályára. A hazaiaknak a 14. percig kellett várniuk az első gólra a sereghajtó ellen, akkor Szegleti Gergely volt eredményes, majd gyakorlatilag két percre rá Ekker Milán ismét remekül készítette elő magának a szituációt és mindenkit lehajrázva már a második dél-zalai találatot jegyezte a meccsen. Bár úgy tűnt, hogy innen szinte már mintha a Tagore sétányon korzózhatnának a kanizsaiak, ez azonban csalóka elgondolás volt, mert a Balaton-partiak büntetőből szépítettek a 26. percben. Ez kissé megfogta Koller Zoltán tanítványait, akiknek jól jött a szünet, no meg utána rögtön egy javukra megítélt tizenegyes - azt Szabó Patrik váltotta gólra. Innen már inkább a vendégeken múlott, hogy izgalmassá tudják-e tenni az összecsapást, ugyanakkor a frissen beállt Vlasics Dániel a 71. percben mindent eldöntött, a Kanizsa pedig újabb négy találatot jegyezve ismét három pontot könyvelhetett el – az idényben immár harmadik alkalommal.

- Gratulálok csapatomnak és én úgy érzem, ilyen arányban is megérdemelten nyertünk ezen a találkozón, melyen érzésem volt is ekkora különbség volt a két együttes között – értékelt a találkozót követően Koller Zoltán, az FCN vezetőedzője. - Bár rögtön teszem hozzá, voltak természetesen ellenlábasunknak is sokat ígérő próbálkozásai, akiknek további sok sikert kívánunk a továbbiakra.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.