Farsangi adománygyűjtés a NESZI-nek

facebook megosztás

A Nagykanizsai Egyesített Szociális Intézmény munkatársai farsang alkalmából szeretnének a lakóknak kedveskedni különböző ünnepi rendezvényekkel és hagyományos farsangi ételekkel. Ehhez február 15-éig várják a pénzbeli és hideg élelmiszer adományokat.

A NESZI igazgatójának elmondása szerint márciusig még biztosan nem fogadhatnak látogatókat az intézmény gondozottjai, ami pszichésen is megviseli a lakókat. Éppen ezért a gyűjtés célja, hogy a farsangi időszakot színesebbé tegyék a bentlakók számára. Tóth-Bagó Mónika hozzátette, hogy az alapítvány számlaszámára várják a pénzbeli hozzájárulásokat, de bármilyen hideg élelmiszert is szívesen fogadnak.

– A legfontosabb, amit most én megtapasztaltam ebben a rövid időben, hogy az időseknek nagyon fontos az, hogy sajnos nem hozhatnak be a hozzátartozók nagyon finom hazai főtt ételeket. Főleg élelmiszert, hideg élelmiszer alapanyagokat is gyűjtenénk azért, hogy itt helyben tudjunk valamivel – fánkkal – és helyi finomságokkal kedveskedni nekik – mondta el Tóth-Bagó Mónika, a NESZI igazgatója.

A pénzbeli adományokat az alábbi névre és számlaszámra várják:

Segíts az Élet Alkonyán Alapítvány

Számlaszám: 11749015-20037769

K.R.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.