A pályán nagy izgalom kerekedett

facebook megosztás

A labdarúgó NB III 33. fordulójában az FC Nagykanizsa a Pápai Perutz FC-t fogadta és immár szurkolók előtt győzött is Veszprém megyei riválisa ellen Koller Zoltán legénysége.

FC Nagykanizsa (4.) – Pápai Perutz FC (14.) 3-2 (3-1)

NB III Nyugati csoport labdarúgó-mérkőzés, 33. forduló. Nagykanizsa, 80 néző. Vezette: Takács R. (Urbán, Turi). G.: Török (3.), Szegleti (23.), Ekker (33.), illetve Hanzl (44.), Molnár T. (73.)

FC Nagykanizsa: Horváth M. - Horváth B., Papp Sz., Major, Tóth G. - Szegleti, Bagó Be. (Baráth), Béli M. (Lőrincz) – Ekker, Török (Péntek), Vlasics. Vezetőedző: Koller Zoltán.


Török Milán (balról) nyitotta a Pápa ellen mérkőzésen a gólok sorát

Fotó: PL

Ha még kissé foghíjasan is, de ismét láthattunk nézőket a lelátón Nagykanizsán - is - NB-s labdarúgó-mérkőzésen, s akik kint voltak a „Bányászon”, azonnal kanizsai gólnak is tapsolhattak, lévén a 3. percben Török Milán lőtt középről a hálóba. A dél-zalaiakat tehát nem fogta meg a szerdai csanaki vereség, s ugyan a félidő elején a pápaiak szöglet-fesztivált rendeztek, a további találatokat is Koller Zoltán gárdája érte el. A 23. percben Szegleti Gergely egy mintaszerű ellentámadás után volt eredményes, majd tíz perccel később Ekker Milán már tizennegyedszer köszönt be az idény során. Innen minden simának is ígérkezett, csak ezt a vendégek nem így gondolták: a 44. percben Hanzl Máté szépített. A második félidőben is úgy futballoztak a felek, hogy a sárga-kékek még egyáltalán nem tettek le a további zárkózásról és a 73. percben Molnár Tamás által tovább csökkentették hátrányukat. A Kanizsa onnantól nagy területeket befutva igyekezett kontrázni, a Pápa pedig a 80- percben egy óriási helyzetet hagyott ki: a meccs tehát élvezetes volt, persze aligha a kispadról irányítóknak... A vége 3-2 lett az FC Nagykanizsának, s ezzel a sikerrel Papp Szilárdék tartják a lépést a dobogóra is esélyes együttesekkel.

- Ha az utóbbi időben többször is inkább a játék, most elismerem, a küzdőképesség dominált részünkről, mivel azért nem kevés, a futball mellett dolgozó játékosommal szerdán csak-csak el kellett utazni Csanakra és ott fociztunk is – értékelte a Kanizsa – Pápa meccset a dél-zalaiak vezetőedzője, Koller Zoltán. - Jól vittük végig ugyanakkor a kontráinkat és más erősségünket is tudtuk kamatoztatni ezúttal is. Ezúttal tehát a küzdelem is nagyon fontos volt részükről, amellett, hogy akadtak jó periódusaink a pápaiak ellen is, ezért ismét csak gratulálni tudok labdarúgóinknak.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.