Holnap a bajnok érkezik

facebook megosztás

Vasárnap 18 órai kezdettel az FC Nagykanizsa NB III-es labdarúgó együttese az Olajbányász-stadionban a mezőny újdonsült bajnokával, a III. Kerületi TVE-vel mérkőzik, ráadásul a hosszú szezon utolsó hazai fellépése következik az FCN számára.

A negyedik helyen álló Kanizsa utolsó, négymeccses etapjának a vasárnapi, Kerület elleni találkozója lesz a harmadik állomás. Érdekesség, hogy a Lipóttal és az SC Sopronnal szembeni rangadók alkalmával Papp Szilárdék még gólt sem kaptak. Minden bizonnyal ezt a sorozatot sem szakítanák meg a dél-zalaiak, hiába az NB III Nyugati csoportjának aktuális bajnoka érkezik a Bányász-pályára.

- Valóban, a szezon utolsó hazai fellépése következik számunkra, s nem is akármilyen módon éppen a III. Kerület, a mezőny idei bajnoka lehet az ellenlábasunk – fogalmazott a nagykanizsaiak szakvezetője, Koller Zoltán. - Vitán felül áll, hogy a legjobb gárda a csoportban, s bajnokként nyugodtan, teher nélkül játszhat. Ahogy gyakorlatilag mi is, illetve úgy fogalmazok, remélem mi felszabadultan tesszük mindezt, hiszen nekünk azért még vannak céljaink: az előrelépésről ugyanis nem mondtunk le, még feljebb mozdulhatunk ugyanis el a tabellán. Úgy gondolom, egy nem akármilyen sorozat közben vagyunk és a mostani meccsünkre is önbizalommal telve, remek hangulatban készülhetünk.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.