Szép zárásra készülnek

facebook megosztás

Az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó együttese a bajnokság utolsó, 38. fordulójában Tatabányára látogat, a mérkőzést vasárnap 18 órától rendezik.

A kanizsaiak a záró kört megelőzően a negyedik helyen állnak a tabellán, egy pontra a már dobogós Veszprémtől, mely csapat a már ezüstérmes Mosonmagyaróvárt fogadja. A Koller Zoltán vezette dél-zalai legénység azonban inkább magára a meccsre koncentrál, már csupán azért is, hiszen a Tatabányai SC is a táblázat első harmadában, egészen pontosan a hatodik pozícióban tanyázik.


Koller Zoltán vezetőedző labdarúgó csapatával múlt év augusztusában a nagyatádi stadionban kezdte és a tatabányaiban zárhatja a maratoni idényt

Fotó: PL

- Hat-hét hiányzónk alighanem lesz majd vasárnap sérülések, illetve eltiltás miatt, ugyanakkor az is tény, hogy szép sorozatban vagyunk, s ezt érthetjük az egész bajnokságra is – fogalmazott Koller Zoltán, az FCN vezetőedzője. - Nem bújunk azonban semmi mögé, hiszen az összes pályára lépő, bevethető futballistánk nagyon jó játékos. Nincs tehát különbség futballista és futballista között, mindig az adott csapatnak kell végrehajtani az adott feladatot. Mely ezúttal sem lesz egyszerű, de szezonunkban ezt az utolsót is szeretnénk úgy megoldani, hogy jó és eredményes teljesítményt nyújtsunk.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.