Égett egy családi ház Becsehelyen - frissítve!

facebook megosztás

Égett egy családi ház teteje kedd délután Becsehelyen. A családi ház lakhatatlanná vált. A tűzeset okát még vizsgálják, személyi sérülés nem történt.

tűzeset

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére kedden délután 2 órakor érkezett a jelzés, miszerint Becsehelyen teljes terjedelmében ég egy 110 négyzetméteres családi ház tetőszerkezete a Dózsa György utcában. Az oltást a letenyei hivatásos és önkéntes tűzoltók kezdték meg, akik a közművek elzárását követően kezdték el a tűz megfékezését – mondta el a Híradónak Kósi Zsolt, a Katasztrófavédelem szóvivője. A helyszínre a kanizsai hivatásos tűzoltók is kiérkeztek, így négy vízsugárral sikerült eloltani a lángokat.

A helyszínre egyébként a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is kiérkezett, irányításukkal az egységek kimentették az értékeket a lakhatatlanná vált házból, valamint elbontották a tető veszélyessé vált részeit. A tűz keletkezésének időpontjában ketten tartózkodtak az épületben, de időben elhagyták azt, így személyi sérülés nem történt. Azt, hogy mikor és pontosan hol keletkezett a tűz, tűzvizsgálási eljárás keretében vizsgálja a katasztrófavédelem – nyilatkozta Kósi Zsolt a Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője

V.A.

(Borítókép: Kanizsa Médiaház)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.