Tíz hely különbséggel

facebook megosztás

Az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó együttese a legutóbbi fordulóban 1-0-s győzelmet aratott az élbolyhoz tartozó ETO Akadémia ellen, vasárnap pedig a szűken vett alsóházba tartozó SC Sopronhoz látogat.

A hét utolsó napján Sopronban a kanizsaiak találkozója 15 órakor kezdődik, melynek keretében a jelenleg 18. helyen álló házigazdák a nyolcadik dél-zalaiakat fogadhatják. Az elmúlt idényben ez a párosítás jóval acélosabbnak tűnt és a „felsőházi” helyezésekről döntött, ezúttal viszont inkább az a tényező játszik főszerepet, hogy a nagykanizsaiak ugródeszkának is használhatják a mérkőzést a még előkelőbb helyezések elérése felé.

- A pénteki ellenfél-elemzés mindenképpen fontos volt számunkra, s bármilyen is az eredménysora a soproniaknak, nekünk minden egyes idegenbeli találkozó külön is kihívás, vagyis az esélyek taglalásával óvatosan bánunk – fogalmazott Gombos Zsolt a soproni találkozó előtt. - Az biztos, hogy az ETO Akadémiával szembeni siker jó hatással volt a srácokra, a héten a jó hangulat meghatározta a heti készülésünket. Az más kérdés, hogy a sérült Vlasics Dániel mellé Szabó Patrik is feliratkozott a maródiak listájára, illetve Béli Milán is jelezte, hogy továbbra is érzi a szúrást terhelésnél a lábában. Ha ilyen, a támadásban jeleskedő labdarúgók kiesnek, az érzékeny veszteség, mindezek ellenére szeretnénk három pontot szerezni Sopronban.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.