Kislányoknak szervezett tábort az egyik nagykanizsai tehetségműhely

facebook megosztás

A Raffi Tehetségműhely és Tanoda szervezésében idén is megvalósult a Csak csajok tábor, aminek most is nagy sikere volt. 23 általános iskolás kislány vett részt a héten a táborban, ahol színes, igazi csajos programokkal készültek a szervezők. 

Csapatokat alkottak a lányok, és különböző feladatokat kellett teljesíteni a hét során, az pedig a mai nap derül ki, hogy ki teljesített a legjobban. Nagy sikere volt a képeslapkészítésnek, amit saját kezűleg készítettek a lányok és fel is adták őket a postán. De jártak piacon, moziban, a természetben, és sok- sok csajos foglakozással próbálták a táborvezetők színesíteni ezt a hét napot.

– Ez mindig nagy sikert arat, mert itt nincsenek fiúk, és ugye így nem kell állandóan focizni menni, vagy éppen videójátékkal játszani. Így jut idő a héten hajfestésre, amikűr- pedikűrre, egy kis hajfonásra. Meg minden olyan kézműves projektre, amit a lányok nagyon kedvelnek. Ékszereket készítettünk, táskára kulcstartónak, ásványi ékszerekkel. Több vendégünk is volt, terápiás kutyás foglalkozáson vettek a lányok, illetve ma pénteken zárásként a Csónakázó-tón van egy túrás- játékos állomásos feladat sor – mondta el stábunknak Nagy-Péterfi Rita, a Raffi Tehetségműhely és Tanoda vezetője.

Faragó Emília már másodszor érkezett a táborba. Nagyon szereti a sok érdekes, és főként csajos foglalkozásokat. Idén a hajfonás és a hajfestés tetszett neki a legjobban.

– Volt most, kincsvadászos, hogy kellett barangolni a Csónakázó-tónál. Voltak különböző helyszínek  ahova kellett menni, például itt a szigeten vagy a kilátónál. ezenkívül még ugye lett volna szerdán strand, csak az idő miatt nem tudtunk menni – árulta el Faragó Emília Zsanett.

Kovács Hanka sem először jött a táborban. Ő azért ajánlaná másoknak, mert szerinte nagyon sok és jó programon vehetnek részt a héten, és barátokat is lehet szerezni. 

–Már egyszer voltam, ezen a héten kívül, tavaly és a számháborúzás tetszett a legjobban – fogalmazott Kovács Hanka.

Többen voltak, akik először érkeztek a táborba, de a sok jó élmény miatt biztosak benne, hogy jövőre is itt szeretnének lenni.

– Még nem vettem részt ebben a táborban, de jövőre ide fogok járni,  és ajánlották a tábort és tetszett, hogy csak csajok és ezért eljöttem, és nagyon tetszett. A legjobban pedig a Csó-tós feladat tetszett – vélekedett Mándli Kata.

– Anya mondta, hogy van ez a tábor, és nagyon tetszett a név, ezért eljöttem és nekem is ez a Csó-tós nap tetszik a legjobban – tudtuk meg Szabó Flórától.

A Raffi Tehetségműhely és Tanoda következő tábora a természetbúvár, amely augusztus 7-én indul. Az eddigiek alapján valószínű, hogy ez is izgalmas programmal várja a fiatalokat.

K.B.V.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.