Mesterötös Béli módra

facebook megosztás

A vármegyei labdarúgó második vonalban még komplett fordulókat rendezhetnek november hónap ezen szakaszában, s ennek keretében a Miklósfa SE a Zalaapáti SE ellen próbálkozhatott meg a zárkózással a tabellán – sikerrel, no meg például egy mesterötössel.

Egy adott osztállyal feljebb soha nem egyszerű, s ezt az immár újra „megye kettes” Miklósfa SE háza táján is tudják, ennek ismeretében fogadták szintén a tabella második feléhez tartozó zalaapátiakat.

Mély talaj, kilenc gól, három kiállítás, egy mesterötös, valamint egy duplázás (e terméséhez Gombos Tamás tett még hozzá egy öngólt is a Miklósfából), s ehhez adódott még, hogy egymást játékvezetői kollégaként üdvözölhette a fő spori, Varga Péter a pálya kezdőkörében, valamint - ezúttal - az Apáti kispadjáról Kubicsek Máté. Lehet, hogy akadt, aki esetleg a végül ismét elmaradt vármegyei első osztályú Semjénháza – Murakeresztúr találkozóra készült, de a miklósfai pályán a fenti történésekből kiindulva a találkozó körítését tekintve méltó kárpótlást talált. Essen szó azért az egyéni teljesítményekről is, hiszen bármilyen szinten egy mesterötös bármikor megsüvegelendő, ezt pedig a hazai formációból Béli Krisztián (képünkön a 20-asban) „gyűjtötte össze”, csapattársa, a duplázó Gombos Tamás ezzel csak úgy próbálkozhatott versenyre kelni – megfogalmazásunkat kéretik nem kellő komolysággal kezelni -, hogy egy öngólt is vétett.. A miklósfaiaknak a lényeg természetesen a három bezsebelt pont lett, a szezon során amúgy másodszor örülhettek győzelemnek – leküzdve ezzel a táblázaton egy „baki akadályt”, lévén a Baki SE vereségével a dél-zalaiak a 11. helyre léptek előre.

Vármegyei labdarúgó II. osztály, 12. forduló:

Miklósfa SE (11.) - Zalaapáti SE (9.) 7-2 (3-1)

Miklósfa, 30 néző. Vezette: Varga P. (Aczél László Zs., Aczél László). G.: Béli K. (16., 27., 40., 55., 75.), Gombos (74., 79.), illetve Vadász (41.), Gombos (66. - öngól). Kiállítva: Szollár V. (48.), Horváth Zs. (88.), illetve Megyeri (48.)

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.