Czibor adta át, Csepregiék átvették

facebook megosztás

Gyakorlatilag éppen huszonöt esztendeje, hogy a miklósfai városrésznek egy legendás focicsapata megnyerte a megyei első osztályú labdarúgó-bajnokságot, pontosabban átvehette az győztesnek járó aranyérmeket Miklósfa focipályáján.


Lehet, hogy kissé már megfakult emlék, de a Miklósfa SE 1995-ös bajnokcsapatára még most is jó érzésekkel emlékezhetnek

- Tudja, kiket igazoltam akkor a csapatba? – kérdezte Zavaczky Lajos, a Miklósfa SE akkori, nyugodtan fogalmazhatunk így: sportmenedzsere. – Idehoztam Csepregi Bandit, Horváth Lajost, vagy éppen Skublics Győzőt, de reaktiváltam mondjuk Ifjovics Ferit is. Azt azért sajnálom, hogy nem mehettünk tovább az NB IIIra, de úgy érzem, így sem kellett szégyenkeznünk. Balogh Attila edzői instrukcióival bombaerős társaság volt, Umbro mezben feszítettünk, nagyon jó nézőszámokat produkáltunk.

Azon a bizonyos „éremátadós” összecsapáson a Miklósfa SE a Galambokot fogadta 1000 néző előtt és nyert 51-re, Fodor (2), Mózes, Felső, valamint Horváth L. találataival. Az aranyérmeket egyébként a Magyar Labdarúgó-szövetség részéről Czibor Zoltán, a legendás vb-második magyar válogatott és az FC Barcelona korábbi sztárja adta át a győzteseknek.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.